Ladybirds kapi rose spuštaju
Kada u lošim vremenskim podsjetio na toplo i nježan ljeta. Prekrasna Španjolski priroda fotograf Alejandro Ruiz Ferrara (Alejandro Ferrer Ruiz) nam je pružio priliku da uživaju u ovim uspomenama u potpunosti.
34-godišnji fotograf je stvorio izvanredan niz makro snimke s bubamare, pokriven sa delikatnim kapi rose. Kako se ispostavilo, ove male crveno-crne stvorenja su savršeno u stanju da pozira za kameru.
Prema autoru, svijet makro modela tajanstven i nepoznat za mnoge ljude, i ovladaju umjetnost snimanja prilično teško. Ljepotu ove fotografije ne zavisi samo od vještina fotografa, ali i velika ljubav umjetnika na okolne prirode.
Alejandro Ferrer radio macroshot divno insekata za dvije godine prije nego što je postigao pravi uspjeh. Morao je da studira insekata i razumjeti njihov život i ponašanje, sređivanje brojne foto snimanje u svom voljenom Španjolska.
- Većina fotografija je na konvencionalnim travnjacima, koji su mnogi u bilo kojem gradskom parku - kaže Alejandro Ferrer dopisnici Daily Mail. - Sve ovo vrijeme, radeći fotografije, stvarno sam uživala u svakom trenutku na otvorenom proveo u krugu ovim divnim i takve ugroženih stvorenja.
- Većina od mojih omiljenih insekata - to Bubamare! - naglašava fotograf. - Volim da ih gledam, za njihov izmjerene život. Primjetio sam jednu stvar, ako se uzme u obzir insekte s ljubavlju, oni će se okrenuti za vas, prikazujući svoje najviše neočekivane strane. Oni - zapanjujući foto modeli!
Za njihovo snimanje gospodin Ferrer koristi Nikon D90 objektiv fotoaparata Tamron SP AF 90mm f / 2.8 Di Macro objektiv, flash Sigma i difuzor (za one koji su zainteresirani). On mora da provede nekoliko sati za redom, prije dolaska vremena "X", a on će biti u mogućnosti da biste dobili pravo remek, koji je sanjao dugo.
- Drago mi je da vidim rezultate svog rada, ali mnogo više ugodan za biti samo u prirodi, gledanje misterioznog, šareni i fascinantan svijet insekata!
- Fotografiranje pasa najljepša stvar!
- Leptire i vretenca od fotografa Mauro Maione
- Velike Grey Owl od češkog fotografa Jiří Michal
- Gepardi engleskih fotograf David Newton
- Mesmerizing makro snimke pauka iz Jimmy Kong
- Brownies sove britanski fotograf Russell Savory
- I ose su prekrasne!
- Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim Trunov
- Kao kolibri piti?
- Licem u lice
- Žaba i osa iz Indonezije fotografa Frankie Jung
- Makro fotografija insekata iz eople sau