Jedan dan u životu mantis
Nedavno smo objavili niz fotografija sa mačkama muzičarima, ali danas ćete pronaći nešto više od amazing!
Profesionalni fotograf Scott Cromwell za nekoliko mjeseci bavi praćenjem bogomoljke. Kao rezultat toga, čovjek je odlučio da stvori neobičan album fotografija, koji pokazuju ovi insekti u takvim svakodnevnim situacijama za jednostavne ljude!
Za implementaciju takve grandiozne ideje u stvarnost to je Scott stvoriti minijaturnu kuću i opremiti ga kao pravi. Nakon toga, čovjek je jednostavno čekati do naseljena minijaturni kuća insekata ne uzimaju najprikladnije snimanja držanje. Morali smo čekati dugo vremena ...
Međutim, vredelo je. Fotografije se ispostavilo vrlo radoznao. Na primjer, na jednoj od slika Mantis je kuhanje večera u peći. Ako pažljivo pogledamo, imajte na umu smo da za večeru u nekoliko muva insekata. U principu, osmislio scenografiju je impresivan!
"Uvijek se trudim da donose nove ideje svoje fotografije. Tako je i sa bogomoljke. Takav neobičan ideju je došao da me slučajno. Da biste napravili niz takvih slika su me oko mjesec dana, ali većinu vremena sam proveo na potragu za odgovarajuće veličine mantis! "- kaže Scott Cromwell.
Dailymail napominje da je većina rekvizite za fotografije s hodočašća na 12-18 puta manje od svojih tradicionalnih kolegama. Sve ovo Scott Cromwell kupili online na eBayu. Jedina stvar koja je fotograf strane, postao je novine.
- Minijaturne pasmine pasa sliku i ime
- Fotografije Slike Akite
- Fotografije Slike Alabais
- Fotografije Slike aljaskih malamuta
- Fotografije Slike Američki Koker španijeli
- Fotografije Slike engleskog Bulldogs
- Fotografije Slike Basenji
- Shark let
- Leptire i vretenca od fotografa Mauro Maione
- Mantis jahanje puža
- Sastanak militantni bogomoljka i beba krokodila
- Kao mrav mantis poražen