bo.perhegrigh.ru

Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim Trunov

Tokom novogodišnje i božićne praznike da poklone. Da su ova dva proteina su odlučili da ne zaostaje konvencionalnim tradicije. Naughty životinje su vide poznati ruski fotograf Vadim Trunov u šumi blizu Voronjež.

Foto: Vadim Trunov / Rusija

Proteini zabavljaju igranje u snijegom prekrivene šume. Jedan od njih je pronađena Shishak, i predao ga na drugi protein. Izgledalo je kao da joj daje prijatelj tražilo. Isto mogu da odolim pokušao udariti na zub.

Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim TrunovPrema fotograf rekao, sve je izgledalo jako smiješno. - Stajao sam sedam metara od životinja, - kaže gospodin Trunov - oni su bili tako zaokupljeni zabavu da ne obraća pažnju na mene.

- Šetao sam u zimskim šumi, kada je vidio vjeverica sjedi na grani drveta. Ona je žvakao paušalno. Nakon nekog vremena, ona je odlučila da ide u prtljažnik da prođe pronalaženje njegova djevojka stoji u snijegu pored drveta.

Vadim odmah počeo fotografiranje crveni glodara. Pored toga, on je slijep malo snjegović u nadi da će pucati veverice pored njega. I on je uspeo u svoj plan. - To je sve o malim tweaks, - kaže Vadim.

- The Snowman je skriven mali poslastice za protein, zbog čega su s velikim zadovoljstvom sam postavio. Životinje dobila različite poslastice, i ja - odlične fotografije.

Dobro poznati britanski list Daily Mail objavio je na svojim stranicama intervjuu 31-godišnji fotograf i njegove slike serije. Inače, ovo nije prvi komunikaciju sa Daily Mail. Na početku ove godine izdanje već pokrenut izbor fotografija Vadim Trunov da iznova i iznova potvrđuje veliki interes za njegov rad.

Prethodna Serija je takođe povezana sa proteinima. Zatim, takođe, fotograf je uspio uzeti improvizovani nastup samo kao objekt je svoju kameru Canon, a mamac su sjeme i orasi.

Ove smiješne slike pokazuju vesela krznene životinje, otkriva njihov karakter i ponašanje u divljini. Fotograf pruža slobodu proteina djelovanja, a oni su ga dali neke nezaboravne i naglašava.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

bo.perhegrigh.ru
Pitanja vet Glodavci Zdravlje i njegu Mačke Korisno je znati Papagaji Ptice Riba Psi Farma Hrčci Egzotičan Miscelanea