Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim Trunov
Tokom novogodišnje i božićne praznike da poklone. Da su ova dva proteina su odlučili da ne zaostaje konvencionalnim tradicije. Naughty životinje su vide poznati ruski fotograf Vadim Trunov u šumi blizu Voronjež.
Proteini zabavljaju igranje u snijegom prekrivene šume. Jedan od njih je pronađena Shishak, i predao ga na drugi protein. Izgledalo je kao da joj daje prijatelj tražilo. Isto mogu da odolim pokušao udariti na zub.
Prema fotograf rekao, sve je izgledalo jako smiješno. - Stajao sam sedam metara od životinja, - kaže gospodin Trunov - oni su bili tako zaokupljeni zabavu da ne obraća pažnju na mene.
- Šetao sam u zimskim šumi, kada je vidio vjeverica sjedi na grani drveta. Ona je žvakao paušalno. Nakon nekog vremena, ona je odlučila da ide u prtljažnik da prođe pronalaženje njegova djevojka stoji u snijegu pored drveta.
Vadim odmah počeo fotografiranje crveni glodara. Pored toga, on je slijep malo snjegović u nadi da će pucati veverice pored njega. I on je uspeo u svoj plan. - To je sve o malim tweaks, - kaže Vadim.
- The Snowman je skriven mali poslastice za protein, zbog čega su s velikim zadovoljstvom sam postavio. Životinje dobila različite poslastice, i ja - odlične fotografije.
Dobro poznati britanski list Daily Mail objavio je na svojim stranicama intervjuu 31-godišnji fotograf i njegove slike serije. Inače, ovo nije prvi komunikaciju sa Daily Mail. Na početku ove godine izdanje već pokrenut izbor fotografija Vadim Trunov da iznova i iznova potvrđuje veliki interes za njegov rad.
Prethodna Serija je takođe povezana sa proteinima. Zatim, takođe, fotograf je uspio uzeti improvizovani nastup samo kao objekt je svoju kameru Canon, a mamac su sjeme i orasi.
Ove smiješne slike pokazuju vesela krznene životinje, otkriva njihov karakter i ponašanje u divljini. Fotograf pruža slobodu proteina djelovanja, a oni su ga dali neke nezaboravne i naglašava.
- ... Pet, ja ću izgledati ...
- Squirrel porodice u Quebec
- Squirrel i oraha
- Veverice volimo slatkiše
- Albino vjeverice iz Jubilee Park
- Belchatow iz zoološkog vrta am Meer Bremerhaven
- Velike Grey Owl od češkog fotografa Jiří Michal
- Brownies sove britanski fotograf Russell Savory
- Rakuni: djeca kao djeca
- Graciozan let hare
- Kao dva proteina ne dijele lubenice ...
- Radoznao lisica i fotograf
- Makaki fotograf
- Neobična slika Nancy Rose
- Neobična doručkom u Moskvi proteina
- Carskih pingvina pilića na veremeera Jan
- Divlje proteina od fotografa Vadim Trunov
- Šećer Flying vjeverice - neobičan proteina iz Australije!
- Porodica nosi fotograf vila pyayakkonena
- Sove od fotografa Jari Peltomaki i David tiplinga
- Gophers iz Wildlife Park u Češkoj Raducz