Squirrel i oraha
Ne zaboravite smiješno vjeverica iz animiranog filma "Ice Age", koji je bio spreman učiniti sve za jedan nesretan Die? Ispostavilo se da ove pohlepan i istovremeno posvećen proteini su ne samo u crtanim filmovima, ali iu divljini!
71-godišnji penzioner iz Nizozemske Nick van Gelder bio dovoljno sretni da zabavna scena. Jednog dana čovjek uđe u kuću i vidjela crveni veverica na potok. Navodno, mala životinja Pronađeno okolnih planirano snack orah, ali je mučki nadmudrio noge i pala u vodu ...
Potok nije bio previše duboko, ali je pokupio preko matice i polako počeo da ga pripisuju u stranu. Squirrel skočio na deblo blatnjavim, djelomično uronjen u potoku i pokušao dobiti prestižni matice. Međutim, glodara jasno požurila i njen prvi pokret napravio je još gore - tvrda plovili još više!
Protein je jasno nervozan. Naravno, u šumi mogao dobiti puno više od ovih oraha, ali to je kao lud o tome. Kao rezultat toga, bez obzira na njen strah od u vodi (voda i proteina strah očito), ona ispruži koliko god je to moguće i uspio da zgrabi željenu matice.
U ovom trenutku, zadnje noge skliznula iz dnevnika, i proteina zaroni u hladnu mlazom vode. Međutim, to je to gotovo nije bilo briga. Nut je bila u noge, i ona je odlučila da je bolje, jer je moguće da se to brzo jesti, još nije dogodilo ništa drugo ...
"Pogledajte ovaj skeč je bilo smiješno. Protein je doslovce opsjednut ovaj orah. U nekom trenutku, činilo mi se da je lud, ne razumem, ali protein je pokazao čuda fleksibilnosti i dalje doprla do njega. Drago mi je da je kamera "je bio na dohvat ruke me - kaže penzioner u jednom razgovoru s novinarima iz Dailymail.
- Degus proteina: sadržaj
- Početna degus proteina: mali glodar iz Čile
- Šta da se hrani veverica
- Šta da nahrani veverica kući
- Koliko dugo vjeverice kod kuće, ali u šumi?
- Squirrel porodice u Quebec
- Squirrel majmuna, Carlos Enrique iz Taronga Zoo
- Squirrel koji voli da skijanje na vodi
- Veverice volimo slatkiše
- Belchatow iz zoološkog vrta am Meer Bremerhaven
- U zoološkom vrtu u Varšavi dojila majmuna
- Cub dlan vjeverica po imenu Rob
- Pohlepan veverica
- Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim Trunov
- Kao dva proteina ne dijele lubenice ...
- Prerijski pas i drzak starling
- Cub i Tortoise
- Neobična slika Nancy Rose
- Neobična doručkom u Moskvi proteina
- Oraha Sifaka vojvode lemur centar
- Smyshlony papagaj, zvani Figaro