Riba večera na hodočašće
Scott Cromwell je bio neugodno iznenađen kada sam primijetio da je jedan od njegovih mrtvih zlatne ribice u akvariju. Međutim, čovjek je takođe primetio nezdrav interes u svom bogomoljka ribe umro prerano.
Goveda za nekoliko godina je fotografiranje divljih životinja, a zatim njegov profesionalni štih to opet nije razočarao. Čovjek otkrio kameru i gledao dalje akcije insekata ...
"Kada sam vidio da je umro akvarija, jedan od mojih zlatnih ribica, jako sam razočaran, ali ubrzo se setio prorok koji živi u mojoj kući. Činjenica da se hrani lešine, a ja sam bio zainteresovan za njegovu reakciju na mrtve ribe. Osim toga, za nekoliko dana bila gladna insekta, pa sam se nadao da vidim nikakvu reakciju od njega, "- rekao je Scott.
Mantis je stvarno zainteresirana za mrtve ribe i odmah hteo da je zgrabi, ali akvarijum staklo da blokiraju njegov put. Gladni Mantis ne smeta i otišao da istraži akvarijum uz pomoć kartice. Ubrzo insekata uključen vode oboda i navukao preko ruba stakla nogu, Mantis izvukao iz površine vode mrtvu ribu. Uzimajući riba iz akvarija, je mantis počeo obrok. Ostatak akvarijum zlatne ribice gledao u užas kao zlo insekt apsorbira nedavnom susjeda!
"Ova vrsta bogomoljke je jedan od rijetkih koji vole uživo plijen strvina. Tako da nisam uzalud otkrili kameru, "- rekao je Scott Cromwell. Dakle, Škot ne samo oslobodi čišćenje akvarija od mrtvih riba, ali i dobili mnogo zanimljivih slika!
- Akvarij uzgoj ribe i aqua i
- Očistite dnu akvarija
- Bolesti akvarijumskih ribica guppy: kako prepoznati i liječiti
- Aquarium zlatna ribica: briga, opis, kompatibilnost
- Akvarij riba za početnike: Vaš prvi akvarijum
- Akvarij ribe: najviše mirnoj i lijepoj kućne ljubimce
- Zlatna ribica oči vode
- Zlatna ribica veiltail
- Briga za akvarijum ribe: Savjeti za početnike akvaristi
- Mesožder ribe akvarij, ili opasnost od stakla
- Koliko mogu da žive zlatne ribice
- Mollies i zlatna ribica