Hrana za pse Darling: komentari i pregled sastava
Sadržaj:
Pregled Darling Dog Food
Govoreći o klasama hrana za pse, uočili smo da je najgore u ekonomskoj klasi. Da on pripada Darling hrana za pse proizveden od Purina francuske firme u fabrici u Mađarskoj. Uprkos tome, mnogi u komentaru piše da je vrlo dobar, ali danas sajt "Daj šapu" da objasni zašto to nije tako. Da biste to učinili, hajde da ispitamo njegov sastav.
Ostalih prehrambenih ekonomskoj klasi:
- Naš brend pseće hrane - ocjene korisnika, sastav, cijena;
- Pedigre hrana za pse mišljenja, pregled sastava cijene;
- Stočnu hranu za pse Stout - mišljenja, komentar sastav cijene i gdje kupiti.
Sastav hrane pasa Darling
I tako, na prvom mjestu je sastav hrane zrna Darling su na ono što ne odredite koji od njih. U drugom - i mesne prerađevine, od kojih je samo 4% mesa. Njihov zajednički interes također nije navedeno, a samim tim ni malo iznutrice mesa tamo. Dalle pogledajte "ulja i masti", a iza njih još uvijek postoji "minerala i povrća, vitamina. Listi sastojaka je gotova.
U principu, osnova hrane - žitarice, sastav u cjelini je veoma loša i ne precizira sastojcima (žitarice, nusproizvodi, ulja i masti - sve nejasne pojmove). S obzirom da je psima mesojeda prirode, a minimalne preporučene količine mesa u ishrani - 25-30%, Darling dobro, ne baš u potpunu ishranu. Između ostalog, sadrži bojila i konzervansa, nego kad nije naveden bilo.
Prednosti i mane hrane Darling
Prednosti ovog feed uključuju:
- niske cijene i širok distribucije.
Među manama feed Darling:
- baza hrane - žitarice, meso samo 4%, na iznos od mesa iznutrice nepoznatu;
- veoma lošem deo celine, tako da hrana nije baš Full-;
- feed sadrži bojila i konzervansa, uz to - nije navedeno;
- minimalne količine vitamina.
Darling Hrana za pse recenzije
Pregled Darling hrana za pse, kaže Aleksandar. Jednog dana hoda u supermarketu vidio Darling hrane iz kompanije Purina, koja se hrani (za mačke), savjetujemo veterinar. Bez čitanja sastav kupio, jer je već vjerovati proizvođača. Kada sam stigao kući i otvorio paket, shvatio sam da je nešto o tome hrana nije tako - granule su bile obojene, a samim tim i koristiti boje. Počeo da čita dio, bio je iskreno loše - sve što nije izričito navedeno, malo sastojaka.
Koliko sam ja shvatio, sa 17% proteina sadržanih u hrani je manje od 4% životinjskog porijekla (za 4% mesa, a to je također nije jedini protein). Naša pas jede uglavnom naturalkoy često dati kuhano meso, zašto je počela da jede ovu hranu apsolutno nije jasno. I zabavljao iznos povrća u ishrani - 0,5% 0,5% graška i mrkve, ali u stvari to nije smešno. Više Dragi, mi nije kupio.
Pregled Darling hrana za pse, kaže Bogdan. Njegov prvi jazavčar pokušao dati pedigrea, ali je vrlo slabo apsorbira (kao što je uključeno, toliko izašla). Onda je pokušao da nahrani Draga, to je puno bolje! Pas jede sa velikim zadovoljstvom, za pola godine, sve je u redu.
Pregled Darling hrana za pse, Galja napisao. Dobar dan. Svi brižan vlasnici ne preporučujemo kontakt sa jeftinim feed! prije dvije godine, kada još nije upućen u hrani, kupio svoje pse Darling. Nekoliko nedelja kasnije je otišla u stalnim problemima sa želucem, odveli ga veterinaru-klinici, sve je bilo zbog suvu hranu. Veterinar kada sam čuo Dragi jednom narugal sam rekao da hranim ništa, a onda se pitaju zašto je pas bolestan. Nakon toga, puno pseće hrane Pročitao sam, ispostavilo se da je Darling puna kemikalija, dovoljno vitamina i sve što je loše kvalitete.
Zaključci na krmi Darling
S obzirom da je oko Darling hrana za pse recenzija više negativnih nego pozitivnih, kao i veoma loš sastav, pa čak i neshvatljivo kvalitetu sastojaka, sajt "Dajte šape" Ja ne preporučujem hranu. Ako ne možete kupiti barem hraniti premium, na primjer, ili PROBalans Hills, bolje je da nahrani psa samo naturalkoy. Stvarno dobar kompletna hrana - ovo je super premium hrane i holistički.
Cijena hrane za pse Darling
- Darling suva hrana za pse 2,5 kg - oko 250 rubalja;
- Suva hrana za pse Darling 10 kilograma - oko 830 rubalja.
- Pregledi Berkley Stern (Berkeley) za mačke
- Pregledi Stern draga (Darling) za mačke
- Komentari hrane Purina (purina)
- Pregledi Schesir Stern (shezir) za mačke
- Koji su elita pseće hrane?
- Hrana za pse iz Purina draga - kompletan dijeta za vašeg ljubimca
- Hrana za pse Chappy (Chappi) - popularna hrana u ekonomskoj klasi
- Sastav i mišljenja o suva hrana za pse Rex
- Suva hrana za pse
- Stočne hrane 1. izbor za pse: komentari i pregled sastava
- Acana hranu za pse: komentari i pregled sastava
- Applaws hrana za pse: komentari i pregled sastava