Krokodil ispod kreveta
To može samo sanjati u strašnim san. Zimbabvea Guy Whittall (Guy Whittall) naći u svojoj sobi ispod kreveta, veliki krokodil, ušunjao u svojoj hotelskoj sobi «Humani Lodge» noć. Opasna životinja je pronađen muškarac ujutro, kad je ustao iz kreveta.
Provedite noć u društvu predatora - nije baš zabavno! Na sreću, što je rezultat incidenta niko nije povrijeđen, piše on dnevnih britanski list Daily Mail. Kako prenosi Press, životinje se održava pod krevet čovjek čak 8 sati.
Ona govori žrtva sebe i direktor hotela, on se probudio u jutro neko vrijeme sjedio na krevetu, noge visi na pod. - Moje noge samo visio ispred krokodil njuška, - rekao je bivši igrač kriketa, Guy Whittall. - Kako je on meni samo uhvatio za njih, još uvijek ne razumiju?
I zanimljivo, 40-godišnji nije primetio reptila leži ispod kreveta. Imao je doručak na terasi, kada je čuo plač srceparajućih od sobarica koja je došla da očisti svoju sobu.
Gospodin Whittall ran natrag u spavaću sobu i užas vidjela ogroman 2,5 metara krokodil smještena ispod njegovog kreveta. - ran u sobu i vidjela svoj krevet pod krokodil, ja provalio u hladan znoj terora, - kaže čovjek.
- Na kraju krajeva, on bi mogao da me napadne u bilo koje vrijeme, a ja nisam ni znao da je proveo noć ispod kreveta, samo nekoliko centimetara od mene! Ovo je strašno!
- Isto tako, ja sam sjedio na rubu kreveta, bose noge visi ispred njegovog lica! Vjerojatno krokodil izašao iz noći rijeke Turgve, nalazi se u par kilometara daleko.
- Krokodili često lutaju oko grmlja, posebno kada je hladno i kiša, - čovjek predložili. - Mislim da je otpuzao ispod kreveta, jer je bilo toplo. Mislim da sada gosti će biti sigurni da pogledate ispod kreveta, prije nego što odem u krevet.
Hostel osoblje pomoglo Guy Whittall reptila izvući ispod kreveta, vezali je prije vilice konopac. Onda je životinja je pušten natrag u divljinu.
Treba napomenuti da je, najvjerojatnije, to je bio Nil krokodil, jer ova vrsta se nalazi u Zimbabve.
- Ležaljke i kuće za mačke. Kako odabrati kuću ili ležaljku za mačke
- Kako naučiti vaše štene da spava noću?
- Pas spava sa vlasnikom zašto
- Psi njuškaju ispod repa zašto
- Štene u kući
- Camka konj zaštititi svoju bebu od krokodila
- Aligator na piknik!
- Bizon živi u kući "kotač bivola"
- Sastanak militantni bogomoljka i beba krokodila
- Cassius - najveći svjetski krokodil
- Cub i Tortoise
- Žaba je odlučio da ostatak na licu krokodila
- Gospodin rizike i njene patkice
- Mali put pod automobil haube