Igračka daleko je korito za hranjenje vjeverice i ptice
Ova neobična ptica feeder od igračaka u obliku Dalek čine 87-godišnji Britanac Victoria Baker (Viktorija Baker), koji živi u Lyndhurst (Lyndhurst) u Hampshire County.
Far (Dalek) - fiktivni stvorenje od vanzemaljske rase mutanata iz popularne britanske naučne fantastike televizijske serije "Doctor Who» ( «Doctor Who»), proizvodnja "Bi-bi-si".
Čak i obložene kikiriki i sjemenke suncokreta je daleko izgleda prijeteće. Međutim, ovaj hrabri siva vjeverica ipak usudio da je izazov za nepoznatim predmetom. Ona je bila prva od svih stvorenja žive u vrtu gospođe Baker, on je odlučio da uništi opasne neprijatelja, pokušavajući da ga pojede.
Korito je napravljen od starih igračaka jednom donirao svoju desetogodišnju unuk Charlie (Charlie). Igračka je bio slomljen, a ona je odlučila da joj napravi korito za hranjenje ptica i vjeverice, koji često posjećuju kuću stariju ženu. Ona je mukotrpno pokriven Dalek sjemenke i kikiriki, stavljajući ih na prethodno rastopljenim šećerom i maslac od kikirikija.
- Stvarno sam želio učiniti nešto neobično za šumske posjetitelja, koji često posjećuju u mom vrtu, - kaže gospođa Baker. - I ja sam primijetio već slomljena igračka njegovih unuka. Zašto ga koristiti? - pomisli žena. I koristeći maslac od kikirikija i istopljeni šećer, počeo sam petljajući feeder.
- Trebalo mi je nekoliko sati prije nego što je završio svoju kreaciju. U stvari, ja sam zadovoljan sa rezultatom, u stvari, kao i lokalne proteina ptica. U početku su se plašili stranca pojavila u mom vrtu, ali nakon nekog vremena oni odlučuju da priđe, pa čak i probati "po zubu".
Prvi put došla u moju daleko siva vjeverica. Ona je dugo kovitlao oko njega u neodlučnosti, ali kao što znate glad - nije moja tetka ... Kad je shvatila da pred njom jedan od svojih omiljenih poslastica, odmah sam se na posao. A nakon vjeverica se pojavio i perjem posjetitelja, koji su također nerado jesti, povlačenjem iz daleke najukusnijih zrna.
To je tako strašno i "opasan" stranac mutant je postao omiljeno korito za hranjenje životinja. Ove izvanredne slike snimljene Gospođa Baker kada su ona i njen unuk Charlie sedeo na prozoru, gledajući kako šuma postepeno goste "razoružali" ih. Prema ženi, prvi put je počela da gleda TV serije "Doctor Who" još u 60-ih sa svojom djecom, a sada je gledala ga sa svojim unucima.
- Ptice južnoj Rusiji
- Kako napraviti kroz za svinje?
- Vrste hranilice za ptice i metode za njihovu pripremu
- Vahtelhund
- "Zoo Negara" - National Zoo u Kuala Lumpuru
- Squirrel porodice u Quebec
- Albino vjeverice iz Jubilee Park
- Belchatow iz zoološkog vrta am Meer Bremerhaven
- Neustrašivi dječak i njegov kućni ljubimci
- Viktorija krunisan golub iz Colchester
- Star Wars: Episode Chipmunks
- Zoo "akvarij i tigar zoo" u Samui
- I ovce su u stanju da budemo prijatelji ...
- Razigrani vjeverice ruski fotograf Vadim Trunov
- Orca ubica iz Orlando
- Leteće lisice uživati u društvu svoje vrste
- Neobična slika Nancy Rose
- Chick victoria okrunjen goluba iz Majamija
- Šećer Flying vjeverice - neobičan proteina iz Australije!
- Foto projekt "lizati" i svoje heroje
- Crinum floating (Crinum natansa): fotografije, video snimke, držanje, uzgoj, kupi