Sadržaj
sadržaj
priča "Kućni ljubimci Hotel"
priča "Laz za kućnog ljubimca"
cat pobune
"22. juni u 19:00 dodatnu naknadu na Kotovische. Izlaznost je potrebno. Svi su se okrenuli stranu su proglašeni izdajnicima"
Kada ste završili pisanje, dragi okrenuo svrstati u uredno cijev, stavio ga u pletene torbu visi iz njenog vrata, a isparilo kroz prozor.
Vijest o predstojećem sastanku brzo širi. Do večeri istog dana sve mačke hiljadu kilometara daleko od scene bile spremne za žetvu.
Darling je znao da neće biti lako. Ona nije mogla da izgovori iskren govor, nije imao umetnost govorništvo, i generalno stidljiv. Osim toga, to će biti njegov prvi javni nastup, ali da je pokušala da ne misli.
nevolja
Cijeli dan sunce je tuklo, paljenje ostaci zelenila oko svoj omiljeni hangout svih okruga mačaka. "Kotovische" tako nazvana od njegove mačke, naglašavajući svoj identitet.
Za ljude, ovo mjesto nije ništa drugo do stare deponije, smještena na rubu sela. Ni najstariji stanovnik ne može pohvaliti da se pojavio na ovoj zemlji ranije. Kao najosjetljivije lokalnom, imati u vidu da je za dugo vremena koristi za ovaj krajolik.
Za mačke kao što je bilo posebno mjesto. Postoji prošli čitav život. Ako napuštene životinje žive tu stalno, domaće mačke vole da provode vrijeme tamo u igrama i druženje.
Je problem, kao što je obično slučaj, došao neočekivano. Čak iu ovom bogu iza leđa i selo čelnika lokalne samouprave, bilo koji komad zemlje je imao svoju cijenu. Dakle, pitanje eliminacije deponija je samo pitanje vremena.
Mačke čekao i plašili današnji dan, čini se, najgora očekivanja su počele da se ostvari. Lokalni zvaničnik, biznismen brzo kupiti za ništa nekoliko hektara zemljišta oko sela se nije ostavio bez nadzora i napuštene deponije, mačke donio useljiva.
- Ovo je katastrofa, moja braća - razgovarao sa stanovnicima velike deponije, crne kao boje ugljena, mlada mačka, po imenu Christopher.
Nekoliko minuta prije objavljeno je da je sedam dana ovdje dolaze bager, koji će iskopati veliku jamu, dizajniran za sahranu naše imovine. Glupost ljudi kažu da nam je stalo. Sve naše kuće su uništene, naša djeca su osuđeni da lutaju. Ono što odabrati danas?! Ropskih poniznost ili borba, iako nije jednako.
Mi kao ljudska bića rađaju se na ovoj zemlji. Ali ljudi su odlučili da imaju pravo da vlada nad nama, da nas liše sklonište i hranu. Oni su prisvojili sve resurse i potpuno sigurni u svoje superiornosti nad sva živa bića na Zemlji.
Mi smo u manjini, ali nemamo šta da izgubimo. Mi smo slabi, ali kod nas pravda - nastavio je da opustoši Christopher.
Mačka je zastao na trenutak, gledajući oko redovima slušalaca sa svojim Stone Hill, koji je zamijenio njegov podijum. Hiljade mačije oči zurio u njega čeka odgovor na glavno pitanje koje ih najviše smeta. Hteli su da znaju šta da rade ...
- Da li imate plan za Chris - neko je povikao iz gomile. P-l-AA NN publici je bila u šoku, očito podešen na ozbiljnu akciju.
- Mi ćemo sigurno smisliti nešto - malo iznenađen takvim brzim efekat - rekao je mačka. Dragi sa 13. kuća budite sigurni da znate datum i vrijeme sljedećeg sastanka. Budite hrabri prijatelji, mi smo zajedno, i tako smo jaki!
Nakon završetka njega, graciozna mačka ispružena u punoj dužini, pokazujući svoje impozantne veličine i izuzetno prekrasan kaput plima. Onda je skočio sa stijene i izgubio u gomili.
posredan
- Ne razumem, Kris, ti si kod kuće, uvijek dobro hranjeni i da imaju krov nad glavom. Naravno, cijenim vašu brigu o mačkama lutalicama, kao i ja i sudbina Kotovischa tebe stalo, da ne mogu shvatiti. Ali, da bi ugroziti svoje i desetak domaće mačke ruralnog blagostanja ...
- Nema potrebe da Dijagon - prekinut Christopher lutanja jadnik, čija je sudbina očigledno nije bio lak zadatak, jer jasno se vidi ogroman proplanku sa strane i nedostatak desnog oka, za koji je dobio njegov nadimak, ali nikad patio od strabizma. Razumijem posljedice i znaju šta se bore. Voleo bih da živim u brizi svojih blagostanja, ali ne i mačka čini mi se rodila.
Sa Dusya sutra doći do mene, da razmislim o svemu i donijeti odluku.
Kosi prijatelj klimnuo glavom u pristanak i ostavio dvorištu svoje kuće, na putu za Kotovische.
Na putu, uspomene su se polako vraćali. Kosi se kako je izgubio svoj prvi dom. I, u stvari, kao što su ova dva važna događaja u njegovom životu. Iako je, naravno, u tome, u prvoj polovini svog života bio je prosperitetna, domaća mačka.
Dobra žena poodmakle dobi, pokupio na ulici, kada je bio mače. Voleo je da spava s njom u krevetu, sklupčan na noge. Činilo mu se da će to biti zauvijek. Miris svježe oprana posteljina još nije nestao iz svoje memorije.
Ljudi su bili bogovi na njega. Bogovi se ne bore jedni druge. Oni su mudri i pošteni bio siguran nahoče. Oni su stvorili ovaj svijet za sretan život svih njenih stanovnika. On nije ni zamisliti da će doći vreme kada je žestoko mrze svoje bogove.
Tog dana on nikada neće zaboraviti, teške mehanizacije i zvuči, krici, ljudi. Svi stanovnici sela je dati vremena da napuste svoje domove, ali oni su nestali, kao i njegova ljubavnica, prijanja na ovo mjesto dušu. Ona je ponuđena malom stanu, negdje na kraju grada. Ali gubitak za pomicanje kuću, gdje je proveo svih njenog života, ona nije mogla. Starica je umrla samo u jutarnjim satima, kada je počela protjerivanja.
Seljani su se hrabro držali odbranu, pokušavajući uzalud da spasu svoje kuće sagrađene na vrlo skupe i vrlo poželjno od strane ljudi na pozicijama velike snage, prizemlje.
Kotovische
Stalni životni vijek stanovnika kotovischa narušena. U svakoj kući, pažljivo izgrađena od kartona i ostalim proizvodima za kućanstvo smeća, svoje tragedije dogodio. Neko mučio, valjanje od jedne na drugu stranu, pokušavajući uzalud da spavam. Neki tiho plačući, oplakuje sudbinu. Drugi su mislili o tome kako promijeniti svoj život, kada moraju da napuste svoje domove.
Pun mesec lit noć pejzaž napuštene deponije, koja je postala pravi grad ugodan za mačke.
Ovdje su bili njihovi nebodera, skladišta, kantine, igrališta, pa čak i bazen, predstavlja starog kupatila, koji se povremeno puni kišnicom.
Život u Kotovische je uspostavljena za nekoliko decenija svakako nije dom, ali život sasvim sigurno mačke. Hranu otpada sa 2 sedišta ugostiteljstva sasvim dovoljno da jedu prolazan. Osim toga, aktivno radi odred pet samo nominiran za vađenje i dostavu hrane.
Dvadeset do 2. juna
Surviving Doucet nije bilo lako večeras. Ona nije pretrpio bilo kakvu vrstu nasilja, pa čak i krv svakako uzburkale. Spas Kotovischa zahtijeva žrtvu, i to će postati stranka u ovih krvavih događaja. Uskoro će svi početi, pomislila je s užasom.
Iako je Ivan Kabanov, Požar na deponiji imao reputaciju među stanovnicima sela lopova i mita i prirodno ne pobudila Dusi ni kap simpatije, iako je on bio njen susjed, nije ga žele mrtvog.
To je put, shvatio sam Darling, dobro vođene u vrijeme za svoje interne sat.
Stotine, možda čak i tisuće mačaka, strpljivo čeka na Dusi na Kotovische.
Bože, pomislio sam, dragi, raste na vrhu giganta kamena Boulder, gdje je, na prvi pogled, možete vidjeti čak i najudaljenije krajeve Kotovischa.
- Prijatelji - rekla je, duboko udisanje vreli zrak u ljetne večeri. Drago mi je da vas sve vidim. Danas smo došli do važna odluka ...
Konačno razbijanje uzbuđenje Darling sa iznenađujuće lakoćom koji je iznenadio njen sebe, rasprostire se uoči skupa usvojila plan za spašavanje Kotovischa.
računanje
Smješten u krilu svog vlasnika, Chris je bio spreman za nedjelju sednice ispred TV-a. Kao i obično twisted starih filmova, nije bilo ničega za gledanje. Vlasnik nezadovoljni gurnuo prst u daljinski, ukazivanje kanala. Onda pogledajmo vijest - rekao je naglas vlasnik mačka, očigledno misleći na Christoforou.
Prekrasna spiker isporučuje glas obaviješten o događajima iz prošlosti dan.
"Jučer, u svojoj kući, pod nerazjašnjenim okolnostima, biznismen ubijen Kabanov. Istraga označen posebnim okrutnosti zločinaca. Mi nismo bili u stanju da uspostave oružju i motiv zločina. Pažnje je činjenica da mrtvaca glave, za razliku od tijela, što doslovno razorene u male komadiće, gotovo da ne pate, a to nam je omogućilo da odmah utvrditi identitet preminulog - priznao da je naš dopisnik, šef lokalne policijske uprave ..."
Lažeš sve gospodo, Kabanov burst pohlepe i razbio na komadiće kao balon - mentalno, rekao je mačka. Ne zvuči uverljivo? Pa, možda, mada ja lično više volim ovu verziju.
Mislim da proždiru ludi mačke, može vrlo lako biti, ali ko bi povjerovao? Vaša je slatka mačka je u stanju takav zločin? Ti ne znaš? Možda jednostavno nemaju mačku.
Međutim, bilo je malo u lopovski neprijatelj oficir? Mislim da je ...
Christopher, beba - mačka prekinuo dijalog sa imaginarnom publikom svoga gospodara glas. Dođite u autu, odemo odavde postaje opasan.
Uspjelo je! - Mačka sretan. Nekoliko godina Kotovischu spokoj je sada osigurana.
- Feline Leukemija Virus
- Herpes mačaka (mačka gripa)
- Cat pet-klase
- A veterinarski feed pasa
- Je novo otkriće - vlasnici pasa su sretniji ljudi nego "vlasnik mačka"
- Camye "pričljiva" životinje na Zemlji
- Beaver "pojeo" American Fisherman
- U Kijevu zoo jazavac otišao kuna
- Dupini zaslužuju ljudska prava
- Savršen za kućne ljubimce
- Kako napraviti prijatelje s jelena
- Mail od kiwi perja