Austrijska Alpacas na farmi ukrašene u retro stilu!
Na farmi Alpaca-zemljišta, koji u Austriji, koji sadrži nekoliko desetina Alpacas. Svake godine u proljeće su životinje smaknutih gaje ovdje, ali ove godine vlasnici farme odlučio da ne samo brijati alpacas ćelav, i učiniti ih frizuru popularan u 70. i 80. godina prošlog stoljeća!
Na imanju u pitanju nalazi se u zapadnom dijelu Austrije u blizini Salzburga. vlasnici farmi Karina i Erwin Stadler zadržao na farmi nekoliko desetina Alpacas. Rodno mjesto ovih neobičnih životinja je Južna Amerika.
Naravno, uzgaja alpake farmi u austrijskom nije bio samo za zabavu (iako i to). Alpacas su poznati po svojoj vune, koristi za pravljenje tople deke, deke i odjeću. Na farmi Alpaka-land rez će se održavati svake godine, ali ovaj put odlučio da ga vrlo originalan način.
"Moj otac i ja smo odlučili da bi bilo jako smiješno, ako mi nismo samo naš kućni ljubimci podstrizhom ćelav, a za njih frizure u retro stilu!" - kaže Karina Stadler.
Naravno, inicijator ove ideje bila djevojka, ali moj otac podržao svoju kćer. U roku od nekoliko dana, poljoprivrednici da izaberu koji frizuru će biti relevantni za određenu životinju. Kao rezultat toga, sada na farmi Alpaka-zemljište luta desetak stilski Alpacas. Čini se da su sve ove životinje došao na farmu ravno iz noćnih klubova 80-ih!
"Mi smo bili u mogućnosti da ne samo dobiti potrebnu količinu krzna, ali u isto vrijeme čine alpake je jako lijepa i zabavan," - rekao je Erwin Stadler.
Dailymail napominje da jedna odrasla osoba alpake može proizvesti i do 2-3 kilograma vrijednih krzna. Košenje se obično održava u proljeće do zimskog alpacas ponovo imao vremena da stekne.
- Primjeri uključuju usvajanje životinja
- "Hen-matematičar"
- Alpaka telohranitelji
- U Park Zoo novorođene bebe alpake
- U Kini, s podzemnim Snake Farm proširila 160 kobre
- Dan zaljubljenih za Herta
- Clementine - najsitnije tolochka Britaniji
- Indijanci slave rođenje White Buffalo
- Krave i QR-kod
- Lama je predvidio Chelsea Pobjeda
- Ćelav piletina: da li je spremna za pećnicu ...
- Mali alpaka od Saginaw Zoo
- Novi stanovnici Limpopo Zoo
- Proteze za Lama
- Jumpy janjetina pod nazivom lavanda
- Real orlove
- Ugalj-crni labud među bijelo bratstvo
- Kurgan Goslings: prodaja Goslings u regionu Kurgan
- Pilići Prepelica: nabavku i održavanje
- Glavni bolesti jagnjadi i njihov tretman
- Upoznajte dugodlaki zamoraca